Elvir Mahmuzić

Rođen 1986. godine u Tuzli gdje je završio gimnaziju „Ismet Mujezinović“ i Pravni fakultet na Univerzitetu u Tuzli. Društveno politički je aktivan od svoje 18 godine a u toku studija bio je dobitnik najvećeg priznanja od Svjetske asocijacije studenata međunarodnog prava. U proteklom mandatu kao vijećnik u Gradskom vijeću Tuzla zalagat će se za brojna rješenja od značaja za razvoj lokalne zajednice, očuvanje imovine svih građana Tuzle, kao i za stvaranje povoljnog ambijenta za otvaranje novih radnih mjesta za mlade kroz najbolji tehnološki park na Balkanu BIT Centar Tuzla.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu