Elvir Bijedić

Rođen 1971. godine u Tuzli gdje je završio medicinsku školu. Zaposlen je na mjestu fizioterapeuta u Poliklinici za sportsku medicinu Doma zdravlja u Tuzli. Društveno je aktivan u Tuzli, višegodišnji je fizioterapeut u OKK Sloboda i košarkaškoj reprezentaciji BiH. Kao aktuelni vijećnik zalagaće se za promociju zdravog načina života svih građana Tuzle sa posebnim akcentom na djecu i omladinu. Kroz različite vidove sportsko – zdravstvenih aktivnosti, fokus djelovanja bi bio na unapređenju zdravlja, poboljšanju njihovog psihofizičkog stanja, uključivanju u rad sportskih klubova te podizanju radne sposobnosti na viši nivo. Pored navedenog zalagat će se za stvaranje uslova za ostanak mladih i njihovo uključivanje u društvene tokove Grada.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu