Nastavak edukacije u Općinskim odborima Srebrenik, Doboj Istok, Gradačac i Gračanica

Edukacija kandidata i kandidatkinja u KO SDP BiH Tuzla

U sklopu aktivnosti koje vodi SDP BiH, na educiranju kandidata-kandidatkinja, za Lokalne izbore 2016. godine, Izborni štab KO SDP BiH Tuzla nastavio je sa održavanjem edukacija kandidata i kandidatkinja u općinskim odborima: Srebrenik, Doboj Istok, Gradačac i Gračanica.Kadnidati i kandidatkinje su pokazali veliko interesovanje za teme koje su obrađivane i koje će im u mnogome pomoći da u toku predizborne i izborne kampanje što adekvatnije prezentiraju Izborne programe u sredinama iz kojih dolaze, a isto tako da predstave sebe kao kandidate i kandidatkinje na izbornim listama.

Tuzla, 05.08.2016.godine


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu