Nastavak edukacije u Općinskim odborima Srebrenik, Doboj Istok, Gradačac i Gračanica

Edukacija kandidata i kandidatkinja u KO SDP BiH Tuzla

U sklopu aktivnosti koje vodi SDP BiH, na educiranju kandidata-kandidatkinja, za Lokalne izbore 2016. godine, Izborni štab KO SDP BiH Tuzla nastavio je sa održavanjem edukacija kandidata i kandidatkinja u općinskim odborima: Srebrenik, Doboj Istok, Gradačac i Gračanica.Kadnidati i kandidatkinje su pokazali veliko interesovanje za teme koje su obrađivane i koje će im u mnogome pomoći da u toku predizborne i izborne kampanje što adekvatnije prezentiraju Izborne programe u sredinama iz kojih dolaze, a isto tako da predstave sebe kao kandidate i kandidatkinje na izbornim listama.

Tuzla, 05.08.2016.godine