Druženje sa kandidatima na Bistričaku

U nedjelju, 2. septembra 2018. godine, na poznatom zeničkom izletištu Bistričak održano je druženje rukovodstava općinskih i gradskih organizacija, predsjednika izbornih štabova, kandidata na svim listama zakonodavne vlasti na predstojećim  Općim izborima, koordinatora i članova SDP BiH sa područja Zeničko-dobojskog kantona. Druženju je prethodio radno-edukativni sastanak, na kome su utvrđene smjernice djelovanja aktivista u narednom periodu.

U prelijepom ambijentu nekada popularnog izletišta nadomak Zenice, a danas nepravedno  zapostavljenog, učesnici su  razmjenjivali ideje i iskustva, a bila je to prilika i za stjecanje novih prijateljstava, što svakako doprinosi jačanju stubova socijaldemokratije na području ZE-DO kantona. Istodobno  je to i „vjetar u leđa“ SDP-u  Bosne i Hercegovine.

Ovo je prilika da  se zahvalimo svima koji su doprinijeli  u realizaciji ovog događaja, a posebno aktivistima  SDP BiH Regije Nemila, GO SDP BiH Zenica, KO SDP BiH ZE-DO kantona, kao i  gostima koji su uveličali druženje.

Ovo je  Partija za sve nas

Ovo je # ZemljaZaSveNas

Jer mi imamo #Plan 10