Druženje FOS SDP BiH Zenica

Nakon  završenih  Općih  izbore 2018.godine i objave rezultata od strane CiK BiH,  Predsjedništvo Foruma seniora GO SDP BiH Zenica održalo je svoju redovnu sjednicu na kojoj su  prezentirani  rezultati  Općih izbora 2018 godine, te analizirano  učešće  Foruma seniora u    izbornoj kampanji  GO SDP BiH Zenica.

Zaključeno je da je Forum seniora  dao značajan dopirnos u  provođenju iste. Članovi FOS  su se uključili  u pripremu orvaranja  kampanje  SDP BiH u Zeničkoj Areni, učestvovali  na info-stolovima,  organizovali podjelu  letaka “od vrata do vrata”,  bili organizatori javne tribine,  dali  maksimalan doprinos u pripremi završnog  centralnog   skupa GO SDP BiH Zenica  u Starom pozorištu,  učestvovali u radu   biračkih   odobra,  bili  posmatrači na dan izbora  i dr.   Na ovom sastanku utvrđen je   plan aktivnosti FOS  do kraja 2018.godine.

U znak zahvalnosti za doprinos  u kampanji i učešća u drugim   aktivnostima Foruma  seniora SDP BiH Zenica ,  Predsjedništvo GO FOS SDP BiH Zenica  je u srijedu, 24.10.2018.godine u  naselju Nemila uz pjesmu i roštilj  upriličilo cjelodnevno druženje   za svoje članove i aktiviste.

Forum seniora GO SDP BiH Zenica.