OO SDP BiH Gradiška

Druženje članova SDP BiH u Gradišci

Povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, obilježavajući kraj 2015. godine u Gradišci je 18. decembra održano tradicionalno druženje članova Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška. Uz mnoštvo raznovrsnih jela pripremljenih iz domaće kuhinje naših članova, piće i muziku, članovi su se zabavljali u opuštenoj atmosferi sumirajući aktivnosti i događaje koji su obilježili ovu odlazeću godinu. Isto tako razgovaralo se i o tekućim aktivnostima i planovima za narednu godinu, koja je zbog održavanja lokalnih izbora posebno značajna za SDP BiH u Gradišci.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu