Druženje članova Foruma mladih SDP BiH Hadžići

Proteklog vikenda održano je druženje članova Foruma mladih SDP-a i Foruma mladih BPS-a. Još jednom smo pokazali da smo spremni krenuti u zajedničku kampanju, a sve u želji da Hadžići budu mjesto ugodnijeg življenja #ZaSveNas. Nažalost, još uvijek postoje retrogradne snage u našem okruženju, koje to ne žele, i kojima bilo koja vrsta jedinstva smeta! Naime, danas smo brutalno napadnuti od strane lica kojima je smetala zastava SDP-a, pri čemu su korištena vrlo ozbiljna sredstva kao što su metalna šipka, noževi,… Sve aludira na vrlo smišljen napad naših političkih protivnika koji su brutalno iskazali svoju nervozu. Ne plašimo se, idemo dalje!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu