Draško Aćimović uručio Orden Evropskog pokreta u BiH Vahidu Halilhodžiću

Vahidu Halilhodžiću, nekadašnjem sjajnom fudbaleru, a sada treneru danas je u Sarajevu dodijeljen Orden Evropskog pokreta. Kako su objasnili iz Evropskog pokreta u BiH riječ je o najvišem priznanju naroda građanki i građana BiH.

Tim povodom, ali i zbog obilježavanja 9. maja, Dana Evrope, te 70. godišnjice postojanja Internacionalnog evropskog pokreta (EMI) u Parlamentarnoj skupštini BiH organizovan je svečani prijem.

Halilhodžiću je nagradu uručio visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko, a prijemu su prisustvovali članovi diplomatskog kora, te brojni drugi gosti.

Proslavljeni bh. fudbalski trener izrazio je nadu da će političari u BiH jednog dana konačno njegovu domovinu uvesti u Evropsku uniju.

Između ostalih, Halilhodžiću je nagradu uručio i Draško Aćimović, potpredsjednik SDP BiH, koji je također počasni predsjednik Evropskog pokreta u BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.