Sretko Radišić na Krugu 99

Došlo je vrijeme da se građaninu i pripadniku bilo kojeg naroda u BiH posveti dužna pažnja

Bosna i Hercegovina je nedjeljiva i cjelovita država ravnopravnih građana. Došlo je vrijeme da se prestane manipulirati kolektivnim, nacionalnim identitetima poručili su danas uvodničari na redovnoj sesiji Asocijacije nezavisnih intelektualaca “Krug 99” o temi “Kakvo društvo i državu BiH hoćemo?”.

Predsjednik Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost građana Sretko Radišić izrazio je nezadovoljstvo događanjima u BiH i situacijom u kojoj se zemlja trenutno nalazi.

“Htjeli bismo brže izlaziti iz ovog stanja, kao i da BiH ide bržim putem napretka, srediti unutrašnje stanje te da, tako sređena, pokuša ubrzati euroatlantske integracije”, kazao je.

Podvukao je da je došlo vrijeme da se građaninu i pripadniku bilo kojeg naroda u BiH posveti dužna pažnja te da se sve vlasti u BiH okrenu prioritetima, a to su ekonomski napredak i prosperitet BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu