Vojin Mijatović

Domovino, sretan ti Dan državnosti

Vojin Mijatović, potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH, na svom Facebook profilu uputio je građanima BiH čestitku povodom Dana državnosti BiH.

„Domovino, sretan ti Dan državnosti. Ja za svoju državu živim, svaki dan na svakom njenom dijelu. Ne mislim da sam veliki patriota, već običan čovjek koji voli svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu.

Velike “patriote” želim vam uputiti poruku bas na današnji dan. Sve dok vašu verziju BiH budete slavili samo iz Sarajeva a neki i iz Čikaga, sve dok budete izbjegavali Banja Luku i kao članovi Predsjedništva BiH za godinu dana ne kročite nogom u Banja Luku javno vam poručujem da ste licemjeri.

Ja danas Dan državnosti svim Bosancima i Hercegovcima čestitam iz Banja Luke jer velike “patriote” i ovo je Bosna i Hercegovina.

Svim članicama i članovima SDP BiH, također čestitam Dan državnosti, uz poruku drugarice i drugovi dobro se trebamo zapitati koliko smo na putu ZAVNOBIH-a, domovina nas treba ni bošnjačka, ni srpska, ni hrvatska, dosta je vise čekanja!!!

Domovino voljet ću te dok sam živ, od Jadrana do Save, od Drine do Une!”, navodi Mijatović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu