FOM SDP Zavidovići

Dodijeljene nagrade za najbolje radove pristigle na konkurs “Domovini na dar

U prostorijama Općinske organizacija SDP Zavidovići danas je u povodu 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine upriličen svečani program, a tokom kojeg su dodijeljene i nagrade za najbolje radove pristigle na konkurs “Domovini na dar”.

Elvira Joldić, pobjednica je ovogodišnjeg petog po redu konkursa za najbolji literarni rad na temu “Domovini na dar”, u organizaciji Foruma mladih OO SDP BiH Zavidovići.

Drugi najbolji literarni rad je djelo Amera Herića, dok je treće mjesto osvojila Emira Gluhić. Diplome za najbolje radove i novčane nagrade pobjednicama uručio je predsjednik Foruma mladih Haris Hodžić


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu