Ćavar

Dešavanja u svijetu tjeraju nas da budemo na oprezu

Ministarstvo sigurnosti BiH i policijske agencije poduzimaju sve mjere iz okvira svoje nadležnosti i prate situaciju na terenu. Poslije terorističkog napada u Parizu stepen pripravnosti je podignut na još viši nivo

Slika

Dešavanja u svijetu, pa i nekoliko terorističkih napada u BiH, tjeraju nas da stalno budemo na oprezu, izjavio je za novi broj magazina "Dani" zamjenik ministra sigurnosti BiH Mladen Ćavar, odgovarajući na pitanje da li je zabrinut za BiH u svjetlu nedavnih terorističkih napada u Parizu.

– Vidimo da ni veoma dobro uređene zemlje, sa jakom i razvijenom policijskom i obavještajnom strukturom, nisu imune na ovu pojavu. Bosna i Hercegovina, kao ni bilo koja država, ne može se sama boriti protiv nje i zbog toga mi posljednjih godina razvijamo saradnju sa zemljama u okruženju, Evropi i šire, kroz razmjenu informacija, podataka, pa i poduzimanje konkretnih akcija u borbi protiv terorizma –  govori Ćavar, koji potvrđuje da od policijskih i obavještajnih struktura za sada nema konkretnih upozorenja da eventualno postoje prijetnje po sigurnost u BiH. 

– Ministarstvo sigurnosti BiH i policijske agencije poduzimaju sve mjere iz okvira svoje nadležnosti i prate situaciju na terenu. Poslije terorističkog napada u Parizu stepen pripravnosti je podignut na još viši nivo – tvrdi Ćavar. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.