Denis Challenger

Rođen 1. februara 1995. godine, majka Bosanka, otac Britanac. Proveo cijeli život u Sarajevu, Bosni i Hercegovini. Školovao se prvo u OŠ ”Hasan Kikić”, koju uspješno završava kao učenik generacije. Školovanje nastavlja u Drugoj gimnaziji Sarajevo, učestvujući u mnogim akcijama i projektima. Između ostalog, inicirao projekat Sarajevo Model United Nations, pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH. Trenutno redovni student Pravnog fakulteta u Sarajevu. Krajem 2013. godine izabran u Savjet mjesne zajednice Ciglane – Gorica kao najmlađi član, sa svega 18 godina života. Na Lokalnim izborima 2016. godine izabran za vijećnika u Opštinskom vijeću Centar. Aktivno govori bosanski, engleski i francuski jezik.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu