Sarajevo

Denis Bećirović uputio bajramsku čestitku reisul-ulemi Husein ef. Kavazoviću

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Bećirović uputio je čestitku reisul-ulemi Husein ef. Kavazoviću povodom Ramazanskog bajrama.

Slika

– Cijenjeni Reisul-ulema, čast mi je i zadovoljstvo da Vam, povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama, uputim najiskrenije čestitke i zaželim dobro zdravlje, sreću i uspjeh u budućem radu. Radost Bajrama je za sve nas posebna, donosi nam osjećanja mira i prijateljstva, a njegovu toplinu i radost dijelimo s porodicom, prijateljima i komšijama. Bajramski dani nas podsjećaju da i riječima i djelom doprinosimo međusobnom upoznavanju i zbližavanju, uvažavanju, toleranciji i napretku zajednice i društva u kojem živimo. Uvaženi Reisul-ulema, još jednom Vam želim da Ramazanski bajram provedete u toplini porodičnog okruženja, sreći, radosti i blagostanju – navodi se u čestitki.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.