Alen Musaefendić

Denis Bećirović je beskompromisan po pitanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH

Alen Musaefendić, intelektualac i političar, rođen u Banja Luci, jedan je od najzanimljivijih političkih pojava u Švedskoj. Provokativan, hrabar i politički razgovijetan, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Švedski mediji Musaefendića opisuju kao političara budućnosti i intelektualca bez dlake na jeziku koji se bez straha u javnosti suprostavlja ksenofobnoj desnici koja posljednjih godina jača u Evropi.

U nedavnom intervjuu za portal tacno.net, dao je podršku Denisu Bećiroviću, kandidatu za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine.

„Smatram da su nacionalne stranke glavna prepreka izlasku BiH iz političkog ćorsokaka. Šanse građanskih stranaka, koje su većinski upravo ljevičarske, na oktobarskim izborima su velike.

Vjerujem da će SDP, predvođen Denisom Bećirovićem, sa ili bez podrške DF-a i ostatka ljevice, ostvariti dobre rezultate na predstojećim izborima.

Denis Bećirović ima jaku podršku unutar partije, beskompromisan je po pitanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta države, a istovremeno uživa i relativno visok ugled kod pripadnika svih nacionalnosti.

Možda sam i previše optimističan, ali s Bećirovićem i Željkom Komšićem istovremeno u Predsjedništvu BiH mislim da stvari mogu krenuti nabolje“, naveo je Musaefendić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.