OO SDP Bosanska Krupa

Delegacija udruženja “Reis Džemaludin Čaušević” uručila priznanje Mladenu Loniću

U Arapuši nadomak Bosanske Krupe, rodnom mjestu reisa Džemaludina Čauševića, prošle godine je otvorena spomen-kuća u znak sjećanja na jednog od najpoznatijih bošnjačkih vjerskih lidera i reformatora iz prošlog vijeka.

U realizaciju ovog projekta bili su uključeni mnogi, a kako govore iz Udruženja “Reis Džemaludin Čaušević” jedan od ljudi koji su pomogli je i poslanik u Domu naroda Mladen Lonić koji je proteklih godina bio im konstantna podrška.

Zbog zdravstvenih problema Lonića, ova zahvalnica nije mogla biti ranije uručena. Zato su današnjom posjetom delegacija Udruženja “Reis Džemaludin Čaušević” uručili zahvalnicu i iskazali podršku ali i pričali o novim projektima koji ih očekuju u narednom periodu


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu