Spomenik pobijenim hrvatskim civilima

Delegacija SDP Mostar položila cvijeće na spomenik u Grabovici

Danas je delegacija Gradske organizacije SDP-a BiH Mostar posjetila spomen obilježje u Grabovici i u znak sjećanja na nastradale 33 civilne žrtve rata položila cvijeće.

U Bosni i Hercegovini u posljednjem ratu su se desili mnogi zločini nad civilnim stanovništvom od Srebrenice, Bratunca, Kozarca, Ahmića, Dretelja, između ostalog i Grabovice.

Samo jednim odgovornim i poštenim odnosom prema svim tim žrtvama osuđujući zločin i zločince ma odakle dolazili možemo krenuti putem pomirenja, međusobnog poštovanja, uvažavanja i tolerancije.

U vremenu ozbiljnih političkih previranja koje generiraju nacionalne stranke etički odnos prema svim žrtvama zasigurno bi doprinio povratku povjerenja i stabilnosti i omogućio brže kretanje Bosne i Hercegovine ka euroatlanskim integracijama


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu