OO SDP Ilidža

Delegacija SDP-a u posjeti ilidžanskom Domu zdravlja

Rukovodstvo Opštinske organizacije i Kluba vijećnika SDP-a BiH Ilidža, zajedno sa zastupnicom u Skupštini KS – Segmedinom Srna Bajramović, te ministrom saobraćaja KS – ilidžancem Adnanom Štetom, posjetilo je Dom zdravlja Ilidža.

Kroz razgovor sa dr. Sadikom Kapetanović, dugogodišnjom radnicom doma – koja je odnedavno preuzela funkciju direktorice, predsjednik OO SDP BiH Ilidža – Samir Habota obećao je da će Klub vijećnika SDP-a u OV Ilidža nastaviti sa podrškom radu ove za građane
i građanke Ilidže značajne zdravstvene ustanove.

Zastupnica Srna i ministar Šteta potvrdili su upravi doma da će u narednom periodu zgrada Doma zdravlja na Ilidži biti dijelom projekta koji implementira Ministarstvo prostornog uređenja KS a radi se o projektu “utopljavanja”, odnosno povećanja energetske efikasnosti kroz građevinske intervencije, ugradnju efektivnije termalne izolacije i druge potrebne mjere.

Osposobljavanje vozila, intervencije na liftovima i pomoc u sanitetskom materijalu, primarne su potrebe koje je istakla direktorica Kapetanović.

U daljnem drugarskom razgovoru predstavnici SDP-a stavili su svoje kapacitete na raspolaganje za buduću saradnju sa upravom doma, sve u cilju boljeg artikulisanja inicijativa za poboljšanje ukupne zdravstvene zaštite građana i građanki Ilidže.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu