Delegacija GO SDP BiH Bihać posjetila Župni ured i fra Bonu Tomića

Predsjednik GO SDP BiH Bihać Alen Zulić sa bliskim saradnicima i članovima Foruma mladih posjetio je, u povodu blagdana Božića, župni ured u Bihaću. Tokom susreta sa fra. Bonom Tomićem članovi delegacije SDP-a Grada Bihaća izrazili su iskrene čestitke, kako fra Tomiću, tako i svim katolicima koji ovih dana u miru, radosti i porodičnoj sreći dočekaše jedan od najvećih katoličkih blagdana.

I ovom prilikom u prijateljskoj atmosferi razgovaralo se o poštivanju temeljnih vrijednosti čovječanstva i dobrosusjedstvu u čemu blagdani, ne samo da doprinose toleranciji i uvažavanju različitosti, već i učvršćuju vjernike i ljude dobre volje u ljubavi i poštovanju prema komšijama i domovini Bosni i Hercegovini, a samim tim i prema građanima Bihaća.

Župnik fra Bono Tomić je između ostalog kazao da najradosniji katolički blagdan uvijek i svake godine donosi i poruke mira koje se poštuju u ovom dijelu BiH, što dostatno potvrđuje međusobnu oslonjenost ovdašnjih ljudi jednih ka drugima što se vidi u brojnim prigodama.

Tokom susreta, a između ostalog, predsjednik GO SDP BiH Bihać Alen Zulić se zahvalio fra Tomiću, časnim sestrama i svim katolicima koji kroz svakodnevni život baštine i čuvaju kulturne i druge zajedničke vrijednosti ovog dijela BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu