„Dan otvorenih vrata“

Potpredsjednici SDP BiH Enes Suljkanović  i Osmić Zekerijah,  generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić i predsjednik RO SDP BiH Doboj Alen Petković, u okviru kampanje „Naš odgovor“ na području RO SDP BiH Doboj, posjetili su OsO Makljenovac u Doboju, u čijoj organizaciji je održan „Dan otvorenih vrata“.

Nakon uvodnih riječi i tople dobrodošlice od strane domaćina predsjednika OsO Makljenovac Hadžikadunić Izaima, u punoj sali zgrade MZ Maljkljenovac, u aktivnom razgovoru sa prisutnom delegacijom, članovi su dobili odgovore na sva postavljena pitanja, kako o aktuelnoj političkoj situaciji u oba entitea Bosne i Hercegovine tako i o budućim planiranim aktivnostima za Lokalne Izbore 2016.
Skupu su prisustvovali i članovi OsO Miljkovac na čelu sa predsjednicom Selmom Čabrić.

Nakon posjete OsO Makljenovac, generalni sekretar Irfan Čengić i potpredsjednik SDP BiH Enes Suljkanović posjetili su Gradsku organizaciju SDP BiH Doboj, gdje je održan sastanak sa članovima predsjedništva  i predsjednicima Osnovnih organizacija GO SDP BiH Doboj, na kojem je, uz pohvale Generalnog sekretara da je GO SDP BiH Doboj odgovorna i uređena organizacija, razgovarano o dosadašnjim provedenim unutarpartijskim aktivnostima, Strateškom planiranju i planovima za Lokalne izbore 2016.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu