OO SDP Jablanica

Damir Šabanović i dalje predsjednik SDP-a Jablanica

U Muzeju Bitka za ranjenike na Neretvi održana Izvještajno-izborna konferencija OO SDP BiH Jablanica.

Nakon konstruktivne diskusije, Konferencija je jednoglasno usvojila Izvještaj o radu OO SDP BIH Jablanica, a potom su delegati Konferencije birali novo rukovodstvo, Predsjednika, Općinski odbor, kao i Nadzorni odbor.

Delegatima se obratio i predsjednik KO SDP BIH HNK, Ismet Lulić.

“Voljom delegata za predsjednika OO SDP BIH Jablanica izabran je aktuelni predsjednik, drug Damir Šabanović, koji će i u naredne 4. godine biti na čelu naše organizacije.

Izabranim članovima upućujemo čestitke, a članove pozivamo da se aktivno uključe u rad naše organizacije kako bismo zajedno zaustavili negativne trendove koji su posljedica nerada i nesposobnosti aktuelne vlasti.” – poručili su iz OO SDP BiH Jablanica


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu