Damir Memić

Rođen 1983.godine u Zenicu. U Zavidovićima završio Prvu osnovnu školu i Gimnaziju. Završio je Filozofski fakultet, odsjek historija i stiče zvanje profesora historije. Godine 2011. upisuje magisterij na Pravnom fakultetu koji uspješno završava 2016.godine i stiče zvanje magistra prava. Zaposlen je u Gimnaziji „Rizah Odžečkić“ u Zavidovićima. Kao igrač nastupao je za rukometne klubove „Krivaja“ Zavidovići i „Sloboda“ Tuzla. Trenutno obnaša dužnost trenera prve ekipe Ženskog rukometnog kluba „Krivaja“ koja se takmiči u premijer ligi. Kao aktuelni vijećnik zalagat će se za ravnomjeran razvoj grada i sela, otvaranje novih radnih mjesta, bolji položaj mladih, te povećanje transfera za kulturu i sport.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu