Odlučeno na Izvještajno-izbornoj konferenciji

Damir Mašić ponovo izabran za predsjednika KO SDP Sarajevo

U prostorijama Općine Novi Grad održana je Izvještajno-izborna konferencija Kantonalnog odbora SDP-a Sarajevo. Članovi Kantonalnog odbora SDP-a za predsjednika ovog odbora ponovo su izabrali Damira Mašića.

Pored predsjednika, na ovoj konferenciji je 228 delegata biralo i novi članove Kantonalnog odbora te Nadzornog odbora SDP-a Sarajevo, dok će proces izbora delegata u sarajevskim općinskim organizacijama krenuti početkom oktobra.

Mašić je za predsjednika Kantonalnog odbora SDP-a Sarajevo prvi put izabran 14. maja 2017. godine, a sada je obnovio mandat.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu