Konvencija u Tuzli

Damir Filipović novi predsjednik Foruma mladih SDP BiH

Na Konvenciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije BiH održanoj u Tuzli 9. maja, na Dan pobjede nad fašizmom, 385 delegata iz cijele BiH izabralo je novo rukovodstvo Foruma mladih.

Nakon višesatnog trajanja Konvencije i zasjedanja, delegati su pristupili glasanju, a glasalo se za Nadzorni odbor, potpredsjednike/potpredsjednice, generalnog sekretara/generalnu sekretarku i predsjednika/predsjednicu FOM-a.

Nakon prebrojavanja glasova za novog predsjednika Forum mladih SDP BiH mladih sa 207, od 363 glasa, izabran je Damir Filipović, dok je njegov protukandidat Aldi Halilović osvojio 141 glas.

Za generalnu sekretarku izabrana je Džana Sokolović sa 145 glasova, dok je Azra Gazibegović imala 138. Novoizabrani potpredsjednici su Ernad Hrvić, Arman Zalihić, Irhana Čajdin, Stefan Jović i Nermin Sefić, dok su u Nadzorni odbor izabrani Ademir Šišić, Minja Vašiček i Ines Lojpur.

Delegati Konvencije su još usvojili izmjene Odluke o unutrašnjem organizovanju sa amandmanima, Program Foruma mladih SDP BiH i niz rezolucija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.