Vojin Mijatović za Face TV

Da Sebija proda svoje skupe torbe imali bi za respiratore

“Zašto šute doktori, zašto ne kažu da je Seka gospodar života i smrti u Sarajevu?”, rekao je potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović koji je sinoć bio gost “Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem” na Face TV-u.

“Vidjeli ste onoga u Mostaru kome je korona ušla sazada, vidjeli ste onoga u Banjoj Luci koji se zahvaljuje medijima što su obezbijedili da korona uđe u svaku kuću, vidjeli smo gospođu i caricu Sarajeva, koja samo da proda svoje Louis Vuitton torbe, svaki stan u Sarajevu imao bi respirator. To je stanje u BiH i u društvu, nažalost”, rekao je Mijatović.

On je kazao “neka me nazivaju četnikom i balijom, neću da šutim: Ja sam za radikalan pristup, ja bih na ulici poveo narod protiv diktatora, oni neće mirno otići s vlasti! Izbori neće biti samo ako spremaju “mostarizaciju” BiH!

“Njih trojica imaju tri privatne države! Dodik kopira, loše, Orbana, sam donosi odluke, on odlučuje o svemu! Čuj, 35 miliona maraka za garažu a čekaju ruskog “tamića” da im prska ulice!”, kazao je Mijatović.

Ovo su još neke od njegovih izjava:

– Američki ambasador hvali plemenske poglavice i šefove političkih kartela jer su se privatno dogovorili kako da podijele kredit MMF-a!!! Gdje su državne institucije! Zašto Amerika stoji iza ovih šefova kartela?

– Čović je kao jež,kada ga napadnu on se skupi! Čoviću će na nos izaći Plenković i Milanović! Pazite :OHR koji treba da nam čuva državu, traži od te države da zaštiti OHR od Dodika a onda ih Komšić brani od Dodika?! Radončić i Komšić pristali da budu privjesci SDA, ne pitaju se ni za šta!

– Onaj Vulin? Nije Srbin (ja) napao Srbina već je čovjek napao idiota Vulina! On će braniti RS a nije služio vojsku?! Vlast već 25 godina ima socijalnu distance od naroda!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu