Armin Čolić

Regionu su potrebni mladi lideri koji ne gledaju u prošlost

U nedjelju je u Beogradu održana Konferencija Demokratske omladine kojoj je, uz druge goste iz regiona, prisustvovao i član predsjedništva Foruma mladih SDP BiH, Armin Čolić.

“Regionu su potrebni mladi lideri koji ne gledaju u prošlost, mladi lideri sa vizijom jednog potpuno drugačijeg sistema od ovoga u kojem danas živimo. Sistema koji će nagrađivati znanje, rad i trud i sistema koji će više cijeniti mlade sposobne ljude”, izjavio je Čolić.

Za predsjednika Demokratske omladine izabran je Velibor Pavlović, dugogodišnji član Demokratske stranke.

“Mladi nisu samo naša budućnost, mladi su i naša sadašnjost. Moramo im omogućiti da grade svoju budućnost na temeljima stabilne sadašnjosti koja u sebe uključuje jednu obećavajuću perspektivu”, rekao je novoizabrani predsjednik Demokratske omladine, Velibor Pavlović.

Pored izbora rukovodstva Demokratske omladine mladi iz regiona su razgovarali o akutelnim problemima mladih ljudi u zemljama biše Jugoslavije, kao i o rješenjima za te probleme.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu