Sastanak u Živinicama

Članovi i vijećnici SUND BiH pristupili Socijaldemokratskoj partiji BiH

U prostorijama Gradske organizacije Socijaldemokratske partije BiH Živinice održan je sastanak delegacije SDP BiH sa predstavnicima Stranke udruženih nezavisnih demokrata BIH (SUND BIH).

Na sastanku je zvanično dogovoreno da SUND BiH u punom kapacitetu, sa svojim članstvom i vijećnicima, pristupa SDP-u BiH, što će značajno pomoći daljem jačanju SDP-a na području Tuzlanskog kantona. Na sastanku je data puna podrška SDP-u na putu okupljanja lijevih i građanski orijentiranih političkih subjekata u BIH, istinski opredijeljenih suprotstavljanju rastućem nacionalizmu, antidržavnom djelovanju i općoj apatiji u društvu.

Ovom prilikom je još jednom potvrđeno da je SDP BiH, kao najstarija politička partija lijeve orijentacije, uvijek otvarala vrata svima onima koji su spremni graditi bolju državu Bosnu i Hercegovinu na principima slobode, jednakosti, solidarnosti i antifašizma, te da će to činiti i u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali Elvir Karajbić, generalni sekretar SDP BiH, Dževad Hadžić, predsjednik KO SDP BIH Tuzla, Elvir Mahmuzić, sekretar KO SDP BIH Tuzla i Amila Hodžić, predsjednica GO SDP BIH Živinice, dok su SUND BiH predstavljali vijećnici u Gradskom vijeću Živinice Hamdija Numanović, predsjednik SUND BIH, Hajrudin Kozarević i Nedim Mahmutović, koji će pristupiti Klubu vijećnika SDP-a u GV Živinice.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu