Nastavljena saradnja

Članovi FOM Vogošća zajedno sa FOŽ Vogošća i “Korak više” posjetili su Dom za djecu bez roditeljskog staranja

Članovi Foruma mladih i Foruma žena SDP BiH Vogošća posjetili su Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave. Ovom posjetom je nastavljena saradnja koja traje od tradicionalne aktivnosti Maskenbala “Djeci treba radosti”. Također dogovoreni su i novi zajednički projekti koji će se realizovati u budućnosti.

Ovaj put organizovana je dodjela paketića za korisnike Doma. Osmijeh na licima naših malih prijatelja iz dječijeg doma Bjelave vrijedio je truda koji je FOM i FOŽ uložio u ovu aktivnost. Kao i uvijek dječija radost i iskreni osmijeh uljepša dan svakome od nas.


“Drago nam je da smo uspijeli razveseliti male drugarice i drugove i biti dio ove radosne aktivnosti. Ovi događaji u decembru imaju posebnu draž jer cilj nam je da u mjesecu darivanja naše najmlađe drugarice i drugove učinimo radosnim a ovo je samo jedna od planiranih aktivnosti Foruma mladih.”, rekao je Armin Hebib, predsjednik FOM SDP Vogošća.

Forum mladih SDP Vogošća će krajem mjeseca nastaviti sa darivanjem mališana, ovaj put u okviru tradicionalne aktivnosti “Veseli karavan”.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu