Dani SDP-a

Članovi FOM SDP SBK/KSB su posjetili grad Jajce

U okviru obilježavanja “Dana SDP-a” članovi FOM SDP SBK/KSB su posjetili grad Jajce. Poslije obilaska znamenitosti grada upriličen je izlet i roštilj na jezeru. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim OO SDP SBK/KSB koje su podržale našu ideju i dale svoj doprinos, članovima FOM koji su se odazvali pozivu i prema njihovim riječima nisu se pokajali, izlet je prošao u najboljem redu, drugovima u Jajcu koji su nas dočekali, pokazali grad i pomogli u organizaciji izleta.

Zahvalnost dugujemo i rukovodstvu KO SDP BiH SBK/KSB, drugu Nijazu Helezu, predsjedniku KO SDP SBK/KSB, koji je još jednom pokazao da ima sluha za mlade, dao nam je svoju nesebičnu podršku i svojim prisustvom uveličao naše druženje, drugu Senadu Selimoviću, predsjedniku OO SDP Donji Vakuf, koji je također uvijek vjetar u leđa mladim ljudima i koji je zajedno sa drugom Nijazom prisustvovao druženju.

Rastali smo se sa željom da druženje ponovimo u što skorijem vremenskom periodu i jasnom porukom da smo spremni istrajati u našim idejama.

Do pobjede u oktobru!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu