Forum žena OO SDP BH Ilidža

Čestitke novom životu u porodici i zajednici

U povodu obilježavanja Međunarodnih dana života, Forum žena OO SDP BH Ilidža je organizirao posjete svim porodiljama koje su u vremenu od 1. do 07. februara, donijele novi život i radost u porodicu i obogatile širu zajednicu.U tih sedam dana, bez ikakve najave, zakucali smo na vrata 15 kuća, u deset mjesnih zajednica, kazavši da smo obradovani saznanjem rađanja novog života u kući, porodici i zajednici, te da u to ime želimo čestitati porodilji, uručivanjem SDP-ove crvene ruže.

Naše posjete su primane sa iznenađenjem, ali ispraćane sa osmjehom i velikom zahvalnošću na pažnji u prvim danima nakon poroda.

Samo u jednom slučaju, porodilju nismo zatekli u kući, ali je ruža ostavljena pred vratima. Poslije našeg telefonskog poziva, uslijedili su izrazi zadovoljstva, što ipak neko misli na one koji donose nove živote.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu