Čestitka predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića povodom ramazanskog Bajrama

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je povodom ramazanskog Bajram uputio čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH, Huseinu efendiji Kavazoviću, kao i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori.

“Vama, kao i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg ramazanskog Bajrama. Želim Vam da radost Bajrama podijelite sa svojim bližnjim, komšijama i prijateljima.

Nadam se da će Vam blagdani biti ispunjeni srećom, mirom i radošću. U duhu ovog velikog blagdana, nadam se da ćemo kao društvo nastaviti njegovati i razvijati međusobnu solidarnost, povjerenje i slogu, za dobrobit svih građana naše domovine, Bosne i Hercegovine. Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitci.