Čestitka predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića povodom pravoslavnog Božića

Povodom pravoslavnog Božića, predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je, u ime SDP BiH i u svoje lično ime, čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu i pravoslavnim vjernicima u BiH.

„Vaše Visokopreosveštenstvo,

Vama, velikodostojnicima, sveštenstvu, monaštvu te svim vjernicima, u ime Socijaldemokratske partije BiH i svoje lično ime, želim da ovaj veliki i radosni praznik provedete sa najbližima u miru, ljubavi i blagostanju.

Najiskrenije želim da Vama i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti ovaj i predstojeći blagdani donesu ličnu i porodičnu sreću, dobro zdravlje, vjeru i nadu u bolje sutra.

Sretan Božić!“, stoji u čestitci.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu