OO SDP Jablanica

Čestitka povodom 1. maja

Općinski odbor SDP BiH Jablanica svim stanovnicima Općine Jablanica i svim stanovnicima Bosne i Hercegovine čestita „ Prvi maj”, Međunarodni praznik rada.

Prvi maj je sinonim borbe radnika za njihova prava na rad i ljudske slobode. Više nego ikada ranije ovi ideali danas su samo nedosanjani snovi. Dostignuta prava radnika svakim novim zakonom su sve manja, a restriktivne mjere svakim danom sve očiglednije.

Nekada su se za ovaj praznik slavile radne pobjede, a danas se iznad naših uništenih fabrika nadvio crni oblak strepnje uništenja onog što je ostalo od preduzeća i radničke klase.

Čestitajući Vam Prvi maj, praznik rada, poručujemo da ćemo svi kao jedan stati u odbranu prava radnika i čovjeka.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu