Čestitka dr. Denisa Bećirovića povodom Ramazanskog bajrama

Kandidat za člana Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović je reisu-l-ulemi Huseinu Kavazoviću i svim građanima Bosne i Hercegovine islamske vjere uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama.

Poštovani reisu-l-ulema Kavazović,

Vama lično, kao i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu, upućujem najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama, uz želju da praznične dane dočekamo i proslavimo u zdravlju, berićetu i rahatluku sa svojim najbližim i najdražim. Sve religijske objave uče da na ovome svijetu nismo sami, već da dijelimo sudbinu sa ljudima različitih vjera, nacija i kultura. Naše nade i naše muke su zajedničke. Zato nastavimo graditi jedinstvo u različitosti i udružimo se u borbi protiv naših zajedničkih nevolja i muka. Iskoristimo pozitivno bajramske dane da dodatno afirmiramo i ojačamo naše ljudske i duhovne vrijednosti, prijateljske i porodične veze, te međusobnu solidarnost na koju nas Ramazanski bajram poziva.

Bajram šerif mubarek olsun!

prof. dr. Denis Bećirović


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu