Prezentacija kapaciteta općine

Češki ambasador u posjeti načelniku Općine Maglaj

U posjeti Općini Maglaj bio je ambasador Češke u BiH Jakub Skalnik. Sastao se sa općinskim načelnikom Mirsadom Mahmutagićem, koji mu je prezentirao informacije o Maglaju, privredni i kulturni život, kao i kvalitete koje ova općina posjeduje, te prikazao kratak film.

„Čast mi je da Vas ugostim i hvala na svemu što ste uradili za Maglaj i za Bosnu i Hercegovinu. Ja se ponosim Maglajem, to je lijep grad i volio bih da mnogo zajedničkih projekata uradimo za ovu općinu“, istaknuo je načelnik Mahmutagić.

U sklopu posjete općini Maglaj, obišli su firmu HM-Promet, gdje je direktor Muhamed Hrnjić ispričao detalje o načinu rada, a nakon toga krenuli su u obilazak proizvodnog pogona.
Ambasador Češke u BiH zahvalio se na prilici da posjeti ovu općinu, zadovoljan je onim što je vidio i obećao dobru saradnju u narednom periodu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu