OO SDP Novi Grad Sarajevo

Budućnost mladih u BiH – Politički aktivizam

Sinoć je u sali Opštinskog vijeća Opštine Novi Grad Sarajevo, pred oko stotinu članova i simpatizera, održana tribina pod nazivom „Budućnost mladih u BiH-politički aktivizam”.

Na istoj su se prisutnima obratili istaknuti članovi SDP-a: Lana Prlić, Ajša Bajraktarević-Saračević, Damir Mašić i Damir Filipović. Kao specijalnog gosta ugostili smo novopridošlog člana SDP-a, druga Damira Nikšića i zbog toga smo izuzetno sretni.

Tribina je protekla u najboljem svjetlu i zasigurno je jedan od nagovještaja pozitivnih promjena u bh.društvu, a koje će svoj vrhunac doživjeti 7. oktobra kada će građani izabrati građanske opcije i time zemlji Bosni i Hercegovini otvoriti put prosperiteta i nezaustavljivog napretka. Izuzetno smo ponosni na mješoviti dobni sastav koji je uzeo učešće u tribini, jer je SDP na taj način pokazao svoju širinu i zainteresovanost svih svojih članova za stanje koje trenutačno tišti omladinsku populaciju.

Svjesni smo da se mladi nalaze u teškoj situaciji i spremni smo uložiti izuzetne, nadljudske, napore kako bismo promijenili njihov položaj i pomogli im da ostanu svoji na svome, te da danas-sutra ne traže svoju sreću u bijelom svijetu. Drugarice, dragi građani, ova tribina je nagovještaj velikih promjena u našoj lokalnoj, pa i široj zajednici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.