OO SDP Tešanj

Budite dio promjena u Tešnju, podržite Edina Hasaničevića za načelnika svih građana

Pred nama su još jedni Lokalni izbori, još jednom imamo mogućnost da biramo i budemo odgovorni za ono kako će općina Tešanj izgledati naredne 4 godine.

Nakon okončanih procedura vezano za formiranje liste za Općinsko vijeće Tešanj kao i odluke da OOSDPBiH Tešanj ima svog kandidata za Općinskog načelnika krenulo se sa pripremama za predstojeće Lokalne izbore. Na sjednicama Predsjedništa i Izbornog štaba OOSDPBiH Tešanj donesene su smjernice djelovanja i dogovoren način rada u narednom periodu.

Ovim putem, pozivamo sve građane općine Tešanj da podrže Edina Hasaničevića, kandidata SDPBiH Tešanj za Načelnika općine Tešanj. Također, pozivamo sve druge političke subjekte, koji nemaju svog kandidata za Načelnika općine Tešanj, da daju podršku kandidatu SDPBiH Tešanj Edinu Hasaničeviću.

Kandidat za Načelnika, Edin Hasaničević, spreman je razgovarati sa svima koji izraze želju da razgovaraju o programskim ciljevima kao i o mogućoj podršci u kampanji za Lokalne izbore.

OOSDPBiH Tešanj nije imao niti ima koalicione odnose ni sa jednom političkom opcijom te i ovaj put izlazi samostalno na Izbore. U protekle četiri godine Klub vijećnika SDPBiH u Općinskom vijeću Tešanj je djelovao kao opozicija, ali smo podržavali kavalitetne projekte koji su u interesu građana općine Tešanj. Povjerenje u naše vijećnike je potpuno, to najbolje govori podataka da se svih 5 vijećnika ponovo nalazi na listi za Općinsko vijeće Tešanj.

Listu SDPBiH za Općinsko vijeće Tešanj sa  50% mladih i  40% žena predvodi doktor medicinskih nauka Enes Hodžić a ona odgovara strukturi lokalnog stanovništva. Sve što građani zagovaraju, žene, mladi kao i nova lica sada mogu naći na Listi SDPBiH Tešanj te se nadamo iskrenoj podršci građana.

Voditi ćemo korektnu i dostojanstvenu kampanju kao i do sada te pozivamo i druge političke subjekte da urade isto.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu