Božićna čestitka KO SDP BiH USK

Svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji najradosniji hrišćanski praznik rođenja Hrista slave po Julijanskom kalendaru, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona i svoje lično ime, najiskrenije čestitke uputio je Hajrudin Havić, predsjednik KO SDP BiH USK.

– „ Praznici poput ovog uvijek nas iznova podsjećaju na ljepotu različitosti ali i potrebu da svi zajedno nastavimo doprinositi međusobnom poštovanju, razumijevanju, toleranciji i zajedništvu, ne samo u krugu porodice već i u društvu u kojem živimo.
Sa željom da najradosniji pravoslavni praznik provedete u u dobrom zdravlju, blagostanju i ljubavi sa bližnjima te da vas u godini koja je pred nama prate mir i sreća, neka Vam je srećan Božić.

Mir Božiji, Hristos se rodi!“


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu