Božićna čestitka

Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i svoje lično ime, povodom nastupajućeg Božića, čestitku je uputio predsjednik KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona, Hajrudin dr Havić:

 “Božićne poruke mira, zajedništva, solidarnosti i brige za one kojima je pomoć potrebna, neka svima budu vodilja ne samo u ovim blagdanskim, već  i u danima koji slijede.

Uz želju da predstojeći blagdan provedete u dobrom zdravlju, duhovnom miru, ispunjeni ličnom i obiteljskom srećom uz svoje najbliže, čestit vam i blagoslovljen Božić!”

 

 

Predsjednik KO SDP BiH USK

Hajrudin dr Havić, s.r.

 

 

 

 

 

 

 

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu