Bosna i Hercegovina je opredijeljena za članstvo u EU

Zamjenik ministra pravde BiH  Elvir Mahmuzić, zajedno sa zamjenikom ministra finansija i trezora BiH Muhamedom Hasanovićem, posjetio je Direkciju za evropske integracije BiH gdje je razgovarao sa direktoricom Elvirom Habotom.

Ovom prilikom razgovarano je o Mišljenju Evropske komisije o zahtjevu BiH za članstvo u EU, ispunjavanju obaveza BiH na putu ka članstvu u EU (14 prioriteta), aktivnostima resornih ministarstava na nivou BiH kao i aktivnostima Direkcije.

Na sastanku je jasno naglašeno da je Bosna i Hercegovina opredijeljena za članstvo u EU te da je nužno učiniti sve potrebne korake kako bi se naša država našla u porodici evropskih zemalja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.