Čestitka OO SDP BiH Visoko 9. maj

Bosna i Hercegovina je država koja baštini dugu tradiciju antifašizma

OO SDP BiH Visoko upućuje iskrene čestitke svim građankama i građanima, antifašistkinjama i antifašistima Visokog i Bosne i Hercegovine povodom Dana pobjede nad fašizmom, Dana Zlatnih ljiljana i Dana Evrope.

Bosna i Hercegovina je država koja baštini dugu tradiciju antifašizma i borbu za prava svakog čovjeka. Deveti maj je Dan Evrope i Dan pobjede nad fašizmom. Želimo da naša zemlja nastavi njegovati evropske vrijednosti slobodu, jednakost i demokratiju, kao i vrijednosti antifašizma. Izuzetno je značajno što su i dobitnici Zlatnog ljiljana, kao najvećeg ratnog priznanja, ovaj datum odredili za Dan Zlatnih ljiljana.

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu