Konstituirajuća sjednica GO SDP BiH

Borić i Čengić kandidati za novog generalnog sekretara SDP-a

Na današnjoj sjednici izabrat će se pet potpredsjednika stranke, generalni sekretar te članovi Predsjedništva SDP-a BiH.

Slika

Konstituirajuća sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na kojoj bi trebalo biti izabrano pet potpredsjednika stranke, generalni sekretar te članovi Predsjedništva SDP-a BiH još je u toku.

Prema informacijama, kandidati za potpredsjednika SDP-a su Zukan Helez, Jasmin Imamović, Lana Prlić, Zekerijah Osmić i Slaviša Šućur.

Također prema nezvaničnim informacijama, kandidati za generalnog sekretara SDP-a su Besima Borić i Irfan Čengić.

Predsjednik Općinske organizacije Socijaldemokratske partije BiH Prnjavor Goran Ljubojević izabran je za predsjednika Glavnog odbora SDPBiH na sjednici ovog stranačkog organa u Sarajevu.

Za potpredsjednike Glavnog odbora SDP-a izabrani su Rifat Delić, Segmedina Srna i Ivan Boban.

U kratkoj izjavi za medije Ljubojević je istaknuo da se mora raditi na konsolidaciji međusobnog povjerenja i poboljšati stanje u SDP-u.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.