Bilborde pocijepati mogu ali zemlju za sve nas ne mogu!

OO SDP BiH Lukavac oštro osuđuje vandalski čin cijepanja bilborda na kojem su prezentovani kandidati SDP BiH sa Općine Lukavac. Ovim činom vladajuće političke elite žele oslabiti SDP BiH i naše kandidate ali i uplašiti pristalice promjena, pristalice zemlje za sve nas.

Napominjemo da su sličnim metodama služili se i u vrijeme referenduma za opoziv Edin Delića, načelnik općine Lukavac. Predizborna kampanja služi da sve stranke pokažu i prikažu ono sto imaju i koliko vrijede. Ovim putem pozivamo nadležne organe da dokumentuju i kazne odgovorne počinioce.

Apelujemo na građane i članove SDP BiH da na ovakve incidente odgovore isključivo 7. oktobra demokratskim putem, olovkom za one koji grade zemlju za sve nas građanke i građane Bosne i Hercegovine.

Služba za odnose s javnošću
OO SDP BiH Lukavac


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu