SKOK u Bihaću

Bihać i dalje čuva socijaldemokratiju i antifašizam!

Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs – SKOK  koji je održan u Bihaću pokazuje da Bihać nije prepušten nacionalistima i profašističkim snagama koje u posljednje vrijeme sve glasnije galopiraju u Bosni i Hercegovini na krilima huškačke retorike i podjela!

Cilj SKOK-a je da se ujedine i mobilziraju sve lijevo orijentisane grupacije i organizacije, građanske opcije kako bi se pobijedili nacionalisti na predstojećim izborima u oktobru.

Adis Šušnjar i Adnan Habibija su mladima u Bihaću prezentirali  vrijednost socijaldemokratije, te ih upoznali sa mnogim poznatim ličnostima koji su svoj život i karijeru posvetili jačanju socijaldemokratije.

Od Martin Luter King-a, Albert Einstein-a, Nelson Mandel-e, Mahatma Ghandi-a pa do  Josip Broz Tita i Olof Palmea mladi u Bihaću su se upoznali s najvažnijim dostignućima i principima socijaldemokratije.

Učesnicima koji uspješno završe ovaj prvi nivo edukacije se otvara mogućnost da sudjeluju  na ostalim edukativnim programima.

SKOK je pokazao da nije slučajnost da je prvo zasjedanje AVNOJ-a  održano u Bihaću.

Mladi iz Bihaća su poslali jasnu poruku svima onima koji zagovaraju daljnje podjele i život bez jednakih prava  za sve građane Bosne i Hercegovine: Smrt fašizmu!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.