SDP BiH Tešanj

Bez jake ljevice nema sigurnosti i prosperiteta građana i naroda u Bosni i Hercegovini

Općinska organizacija SDPBiH Tešanj će poštovati volju birača i čestita svim učesnicima izbora, posebno onima koji su postigli dobre izborne rezultate i očekuje rezultate i na prosperitetu građana, bh društva i Države Bosne i Hercegovine.

Slika

Završeni su Opći izbori u Bosni i Hercegovini 2014. godine. Ocjenu regularnosti i eventualnih manjkavosti izbornog procesa ostavljamo ocjeni nadležnih organa. Polovična izlaznost birača na glasanje je za posebne analize što baca sjenu na opću uspješnost izbora, jer polovina birača nije iskoristila svoje biračko pravo.

Općinska organizacija SDPBiH Tešanj će poštovati volju birača i čestita svim učesnicima izbora, posebno onima koji su postigli dobre izborne rezultate i očekuje rezultate i na prosperitetu građana, bh društva i Države Bosne i Hercegovine.

Općinska organizacija, kao i SDPBiH, nije postigla očekujući rezultat, ali to ne znači da će odustati od svoga Programa i borbe za svoje političke ciljeve bili u poziciji vlasti ili opoziciji.

Ovim putem želimo iskreno zahvaliti svim aktivistima, organizacijama i organima OOSDPBiH Tešanj na zalaganju da se realizira Plan izborne kampanje naše organizacije, na fer i korektnom ponašanju i u okviru Pravila i Zakona.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su izašli na Izbore, ali uputiti i javnu kritiku svim onima koji su ostali pasivni i nezainteresovani kako za svoju sudbinu, tako i za sudbinu svojih potomaka.

Posebna zahvalnost onim građanima koji su dali podršku SDPBiH i našim kandidatima, a vrijeme će pokazati da bez jake ljevice u Bosni i Hercegovini, kao i mnogo puta do sada, nema sigurnosti i prosperiteta građana i naroda u Bosni i Hercegovini.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.