Lipovača poručio Izetbegoviću:

“Bakire, Turska nije moja rezervna država!”

Lipovača SDP-a burno reagirao putem svoje facebook stranice, gdje je oštro kritizirao ponašanje Bakira Izetbegovića

Slika

Podrška Bakira Izetbegovića predsjedniku Turske Erdoganu izaziva buru reakcija u BiH. Tako je i premijer Unsko-sanskog kantona i čelni čovjek krajiškog SDP-a burno reagirao putem svoje facebook stranice, gdje je oštro kritizirao ponašanje Bakira Izetbegovića.

“Upućujem čestitke gdinu Erdoganu na pobjedi za predsjednika R Turske. Ipak moram postaviti pitanje u čije ime i u kojoj funkciji je predsjednik Izetbegović jučer, po meni krajnje jadnim i poniznim vazalskim odnosom, dao podršku jednom od tri kandidata za poziciju predsjednika Turske?

U MOJE IME NE! Zašto je tim činom dao svako pravo liderima srpskog naroda i RS-a da se javno opredjeljuju za izbore u Srbiji i Rusiji, liderima hrvatskog naroda u BiH za izbore u Hrvatskoj i da traže hrvatski entitet JER TURSKA Bakire NIJE nasa rezervna država i NE MOZEMO traziti od Srba i Hrvata da ne rade ono sto si Ti u ne znam čije ime jučer uradio!

BiH MOZE OPSTATI SAMO UZ DOGOVOR NJENIH NARODA I GRAĐANA!!!” – poručio je Hamdija Lipovača putm svoje facebook stranice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.