Bajramska čestitka

U ime Općinske organizacije SDP BiH Tešanj i svoje osobno, svim vjernicima islamske vjeroispovjesti u Bosni i Hercegovini, a posebno našim sugrađanima na
području Općine Tešanj i susjednih Općina upućujem iskrene čestitke u povodu nadolazećeg Ramazanskog bajrama, uz želju da ove mubarek dane dočekaju u
zdravlju i blagostanju, sa svojim porodicama, rodbinom, prijateljima i komšijama, baš kako to nalažu običaji i tradicija.

Neka nas i ovaj Bajram koji dočekujemo u teškim i neobičnim okolnostima podsjeti na važnost izgradnje i jačanja međusobnog povjerenja, razumijevanja i tolerancije.
Iskoristimo bajramske dane kako bi ojačali naše ljudske i duhovne vrijednosti i nastavili graditi jedinstvo u različitosti.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Predsjednik OO SDP BiH Tešanj
Senad S. Subašić


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu