Azra Gazibegović

Rođena u Tuzli 1985.godine,gdje je završila Gimnaziju Ismet Mujezinović i Filozofski fakultet,odsjek za Socijalni rad na Univerzitetu u Tuzli. Nezaposlena je. Aktivna je u društvenom životu našeg Grada od 2004. godine. Uspješno je završila Školu za političke studije Vijeća Evrope i Internacionalni trening program pod nazivom “Razvoj lokalne demokratije sa rodnom perspektivom” u organizaciji ICLD- a. Volontirala je u Kancelariji za mlade Grada Bolonja u Italiji gdje je stekla nova znanja i vještine te je primjere dobre prakse prenijela u svoju lokalnu zajednicu. U proteklom mandatu kao vijećnica u Gradskom vijeću se zalagala za uvođenje budžetske pozicije namijenjene za projekte mladih, za uvođenje budžetske stavke za aktivne mjere zapošljavanja u 2015.godini te nakon dobrih rezultata insistirala na povećanju sredstava u 2016.godini, za ustanovu socijalne zaštite iz nadležnosti lokalne zajednice kako bi građanima i građankama Tuzle pružili bolju, kvalitetniju i pravovremenu uslugu s ciljem otklanjanja socijalnih poteškoća.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu