Armin Velić

Rođen 08.10.1987.godine u Bihaću. Oženjen, živi i radi u Bužimu. Osnovnu školu završio u Bužimu, a srednju Gimnaziju u Bosanskoj Krupi. Ekonomski fakultet završio 2010.godine u Bihaću, te stekao zvanje Bachelor ekonomije, smjer Makroekonomski menadžment. 2015.godine na Ekonomskom fakultetu u Bihaću stiče zvanje Bachelor poslovne ekonomije,smjer Marketing menadžment. Trenutno je apsolvent na postdiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Bihaću. U međuvremenu je završio dadatne obuke iz oblasti računovodstva, te informatike.

2015.godine, na unutarpartijskim izborima, po sistemu „Jedan član-jedan glas“, izabran za predsjednika Općinske organizacije SDP BiH Bužim, a na Lokalnim izborima 2016. godine izabran u Općinsko vijeće općine Bužim.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu