Armin Hrnjić

Rođen je u Doboju 1990. godine. U Maglaju je završio Elektrotehničku školu, a u Tuzli Mašinsku tehničku školu. Zaposlen je u turskoj kompaniji Natron – Hayat i vanredan je student Saobraćajnog fakulteta. Kao aktuelni vijećnik zalagat će se za unaprjeđenje suživota i razbijanja barijera između mladih i starih sa drugačijim ideološkim i bilo kojim drugim opredjeljenjima, zalagat će se i truditi da se općina Maglaj zbliži sa susjednim općinama, za razvijanje infrastrukture i unaprjeđenje sadržaja za mlade u gradu, razvoju volonterizma i želje za pokretanjem vlastitih inicijativa među mladima kako bi naš grad postao bolje mjesto za život.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu